Merkidentiteit

Heeft jouw bestaande merk een nieuwe identiteit nodig? Of wil je een geheel nieuwe identiteit voor jouw bedrijf? Wij bieden vijf verschillende type logo’s aan, bekijk ze hieronder. Weet je niet precies welk logo het beste bij jouw bedrijf en doelgroep past?

Symbol Logo

Deze type logo geeft een merk een simpele, maar zelfverzekerde indruk. In de meeste gevallen heeft zo’n logo een abstracte design van een symbool of icoon. Het is een uitstekende logo voor bedrijven met een gevarieerde doelgroep die bestaat uit verschillende culturen, nationaliteiten en leeftijden. Een merk met dit soort logo is gemakkelijk te herkennen en onthouden voor iedereen ongeacht welke taal men spreekt.

Vanaf €495,-

Bekende voorbeelden van Symbol Logo's.

Wordmark Logo

Bij een Wordmark Logo staat de naam van een bedrijf of organisatie centraal, deze bestaat meestal uit één woord. De designer maakt hiervoor een unieke lettertype om het merk te presenteren. Een unieke en simpele naam is belangrijk om de voordelen van deze design naar voren te laten komen. De Wordmark Logo is zeer geschikt voor nieuwe en jonge bedrijven die nog hun hele toekomst voor zich hebben. Het is een sterke en tijdloze type design die clienten en consumenten duidelijk aanspreek.

Vanaf €695,-

Bekende voorbeelden van Wordmark Logo's.

Lettermark Logo

Het Lettermark Logo bestaat uit de initialen van een bedrijf of organisatie. Wanneer de naam van een bedrijf of organisatie uit meerdere en langere woorden bestaat kan een doelgroep moeite hebben om deze te begrijpen of onthouden. Door de initialen als basis te nemen, zal een merk al heel memorabel worden. Het Lettermark logo is één van de sterkste types die er zijn. Het houdt de aandacht vast van een doelgroep d.m.v. nieuwsgierigheid en het nodigt uit om de business verder te verkennen.

Vanaf €695,-

Bekende voorbeelden van Lettermark Logo's.

Combination Logo

Een Combination Logo is een veelzijdig en uniek logo. Het is zoals de naam al zegt een combinatie van een Symbool en Wordmark/Lettermark. Deze design heeft alle voordelen van de Symbol en Mark Logo’s. Afhankelijk van het gewenste doel kan het Combination Logo als Symbol, als een Mark of als de volle combinatie gebruikt worden. Bij een jong bedrijf of organisatie raden wij aan om eerst de volle combinatie te gebruiken alvorens de logo te versimpelen naar een Symbol of een Mark, dit om uw doelgroep tijd te geven om het merk te onthouden.

Vanaf €995,-

Bekende voorbeelden van Combination Logo's.

Emblem Logo

Een Emblem is een traditionele logo design waarbij de initialen of de volle naam in de design is verwerkt, het is als het ware een badge of een schild. Het geeft een merk een klassieke en betrouwbare uitstraling. Deze type design is heel geliefd bij overheden, autobedrijven, sportclubs en natuurlijk de horeca en voedsel industrie. Normaal gesproken is deze type design gedetailleerder dan modernere logo’s, hierdoor kunnen de print mogelijkheden verschillen afhankelijk van elke Emblem.

Vanaf €1095,-

Bekende voorbeelden van Emblem Logo's.
Request a Call back
Mersin Escort - web tasarım - Zero Waste Grocery -

bonusverenx.com